Dvigala vseh vrst v LIFT DVIG d.o.o. Ljubljana

V podjetju LIFT DVIG d.o.o. že več kot 15 let uspešno vgrajujemo visokokakovostna tovorna, invalidska, avtomobilska in osebna dvigala. Pri vgradnji je na prvem mestu zagotovo varnost, so pa dvigala LIFT DVIG Ljubljana tudi izjemno zanesljiva in dovolj hitra. Da bi v želji po kar največjem zadovoljstvu naših strank stalno sledimo trendom s področja modernizacije dvigal. Dvigalne naprave morajo namreč biti čim bolj estetsko prilagojene objektu, hkrati pa morajo zagotavljati udobje.


Dvigal danes ne vgrajujemo samo v poslovne stavbe in nakupovalna središča, ampak so vse bolj prisotna tudi v naših domovih. Osebno dvigalo najdemo v hišah, večstanovanjskih in poslovnih objektih, namenjeno pa je prevozu oseb. Takšno dvigalo je tudi hišno dvigalo v stanovanjski hiši, ki predstavlja odlično rešitev za lažjo osebno mobilnost v vašem življenju. Primerna so tako za ljudi, ki potrebujejo dvigalo zaradi zdravstvenih razlogov – hišna dvigala za invalide, kot tudi za tiste, ki si preprosto želijo večjega udobja.


Tovorno dvigalo je namenjeno in prilagojeno predvsem za prevoz tovora med dvema ali več etažami. Takšen način prevoza je primeren predvsem v proizvodnih obratih in skladiščih. Dvigalo za invalide je namenjeno prevozu oseb z omejeno možnostjo gibanja. Mednje sodijo tudi stopniščna dvigala, ki so vam na voljo v LIFT DVIG Ljubljana.

 

 

Stopniščna dvigala LIFT DVIG Ljubljana – vgradnja možna na vsakem stopnišču

Stopniščna dvigala LjubljanaStopniščna dvigala uporabljamo kot pomoč pri premagovanju arhitektonskih ovir gibalno oviranih oseb, predvsem tistih v invalidskih vozičkih. Običajno je njihova uporaba umestna tam, kjer ni možnosti vgradnje vertikalnega dvigala ali ustrezne invalidske rampe. Stopniščna dvigala so namenjena uporabi tako v novih ali obstoječih javnih zgradbah (upravne zgradbe, šole, univerze, cerkve, restavracije) kakor tudi v stanovanjskih zgradbah. Prav tako jih lahko uporabljamo na zunanjih stopniščih.

Stopniščna dvigala je mogoče vgraditi praktično brez gradbenih predelav, in to skoraj v vsakem stopnišču, pa naj bo to ravno ali zavito, s podesti, vmesnimi postajami ali v več nadstropjih. Dvigalo je zasnovano tako, da se v končnih postajah sedež oz. ploščad enostavno zloži in tako zavzame zelo malo prostora. Tako ostane stopnišče prosto za ostale uporabnike.

 

Odločite se za nakup dvigala v LIFT DVIG d.o.o. Ljubljana in premagajte stopnice. Vabljeni k ogledu naše spletne strani.