Kvalitetno in obstojno etažno dvigalo, katerega cena je konkurenčna

Cena dvigala v našem podjetju Lift dvig d.o.o. je optimalna, nudimo pa vam zares široko ponudbo. Že šestnajsto leto se uspešno ukvarjamo z dvigalogradnjo, dobavo in inženiringom na področju vseh vrst dvigal. To so:

  • Osebna dvigala,
  • Panoramska dvigala,
  • Tovorna in malotovorna dvigala za prevoz tovora in
  • Invalidska dvigala oz. etažno dvigalo.

 

Etažna dvigala Slovenija ali stopniščna dvigala so dvigala namenjena invalidom za prevoz čez stopnice. S svojim izjemnim dizajnom ne posegajo v izgled stavbe, poleg tega pa ne zavzamejo veliko prostora. Odlikuje jih uporabnost, varnost in neodvisnost uporabnika pri njihovi uporabi. Etažna dvigala se ustavijo počasi in brez kakršnih koli sunkov, ter so tako prijazna do uporabnika. Ta sedežna stopniščna dvigala so namenjena predvsem osebam, ki so sicer samostojne, se pa težje premikajo po stopnicah.

 

Etažna dvigala Slovenija


Odlična etažna dvigala cena

Poleg teh vam nudimo tudi druga dvigala z ugodno ceno. To so dvigala dimenzije po vaših željah, saj so prav vsa dvigala Slovenija lahko oblikovno prilagojena vašim željam, potrebam in velikosti prostora, ki ga opremljate. Tako so vam na voljo denimo še hišna dvigala. Cena teh dvigal je nižja od drugih v ponudbi, namenjena pa so domači uporabi. Odlikuje jih uporabnost, robustnost in široka paleta prilagoditev, saj so primerna tako za vile, vrstne hiše, dvojčke in hiše kot za pisarne, trgovine, hotele in restavracije. Gre za izredno popularna dvigala na področju Slovenije.

 


Lift dvig dvigala Slovenija

Naše podjetje se lahko pohvali z kvalitetno ponudbo, ki je odlično sprejeta iz strani trga, torej ljudi. Veliko gredo v prodajo sedežna stopniščna dvigala, dimenzije katerih so tako kot pri vseh naših dvigalih prilagojene potrebam kupca. Poleg tega kupci pogosto izberejo tudi hišna in tovorna dvigala. Cena je glede na trg Slovenije zelo ugodna. Vabimo vas k uporabi naših dvigal, ki vam bodo prihranila številne nevšečnosti. Poenostavite svoj način dela ter prevoza invalidov ali tovora.