Dvigalo za invalide za prevoz oseb z omejeno možnostjo gibanja

Invalidska stopniščna dvigalaDvigalo za invalide je namenjeno prevozu oseb z omejeno možnostjo gibanja. Invalidska dvigala se med seboj razlikujejo glede na potrebe in možnosti vgradnje, vsem pa je skupno, da so varna in enostavna za uporabo.
Invalidska dvigala se delijo na stopniščne dvižne stole za prevoz oseb, ki sedijo na stolu, stopniščne dvižne ploščadi za prevoz oseb na ročnem ali elektromotornem invalidskem vozičku in na vertikalne dvižne ploščadi za prevoz oseb na ročnem ali elektromotornem invalidskem vozičku. Poznamo pa tudi stopniščne vzpenjalce, ki nadomestijo trajno vgrajene naprave in jih uporabljajo tako v javnih kot zasebnih objektih. Vse naprave se upravljajo z držanjem tipke. Dvigalo za invalide velja za skromnega porabnika električne energije.
V podjetju LIFT DVIG d.o.o. se že trinajst let uspešno ukvarjamo z gradnjo, dobavo in inženiringom na področju vseh vrst dvigal. Po željah strank oz. naročnikov poleg invalidskih dvigal izdelujemo tudi osebna, tovorna in avtomobilska dvigala. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in ponudili najboljše rešitve, pri tem pa upoštevali vaše želje in fizične zmožnosti.

 

Invalidska dvigala za različne potrebe

V podjetju LIFT DVIG d.o.o. vam lahko ponudimo različna invalidska dvigala, ki so odlična rešitev za zagotavljanje dostopnosti v zasebne prostore, javne poslopja in stanovanjske zgradbe. Njihov izjemni dizajn ne kvari videza stavbe, pač pa jo naredi še bolj moderno. Dvigalo za invalide je primerno tako za zunanjo kot notranjo vgradnjo v stavbo.
Na voljo so naslednji modeli:
- stopniščna dvigala za premagovanje manjših ovir, kot so Silver ali Steppy vertikalne dvižne ploščadi;
- notranje ali zunanje osebno vertikalno dvigalo za invalide Easy Lift;
- stopniščne dvižne ploščadi V64/V65, ki so primerne za ravna in zavita stopnišča;
- gosenično dvigalo za invalide T09 Roby, ki je idealna rešitev v primerih, ko ni možnosti postavitve vertikalnega ali stopniščnega dvigala;
- stopniščna dvigala za invalide za stopnice z zavoji Capri, ki so namenjena sicer samostojnim osebam, ki pa se težje gibajo po stopnicah; ter
- elegantna stopniščna invalidska dvigala za ravna stopnišča Ischia.

Potrebujete dvigalo za invalide? Stopite v stik z nami po elektronski pošti ali telefonu in skupaj bomo našli najugodnejšo rešitev za vas.

Vabljeni!