Osebna dvigala

- Osebna dvigala so namenjena prevozu oseb

- Izbirate lahko med luksuznimi, elegantnimi, klasičnimi, panoramskimi in profesionalnimi osebnimi dvigali
- Primerna za vse vrste zgradb od hišnih, bolnišničnih, stanovanjskih, poslovnih, montažnih do visokih nebotičnikov itd..
- Izredno varčna, varna in okolju prijazna
- Vožnja z našimi dvigali je zelo tiha in udobna za kar so poskrbeli inženirji, ki so odlično podkovani na tem področju in vedno sledijo modernizaciji
- Prilagodljiva vašemu prostoru, ki ga max. izkoristimo s tem seveda pridobite na prostornosti kabine, kar pomeni tudi večje število oseb. Pri izbiri najboljših osebnih dvigal vam lahko pomagajo tudi naši strokovni delavci, ki so vam vedno dosegljivi v uradnih urah ali po elektronski pošti.

1
Elegantna dvigala

Elegantna dvigala

Dizajn kabine elegantnih dvigal kaže na vaš značaj do okolja v katerem živite in vas polni s svojo pozitivno energijo. Ogromna paleta izbire notranjih materialov vam nudi razne kombinacije pri ustvarjanju vrhunske estetike in s svojo robustno strukturo uvršča kabino dvigala v izvenserijski razred. Elegantna dvigala ne samo, da se ujemajo z vašo avlo kot bi bile del nje, ampak ji dodajo posebno eleganco, ki jo povzdigne.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Klasična dvigala

Klasična dvigala

Kabine klasičnih dvigal se razlikujejo po finih klasičnih linijah. Te kabine klasičnega dvigala združujejo v enoten način diskretni dizajn in pripravljenost na gladko vožnjo. Specialno izbrani materiali in zelo privlačen izgled so eden izmed glavnih razlogov zakaj so tako zelo priljubljene in se stranke raje odločijo za njih. Klasične kabine nudijo klasično dekoriranje vašega osebnega dvigala.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Luksuzna dvigala

Luksuzna dvigala

Luksuzna dvigala vam nudijo najvišji standard luksuza. Kabine so sestavljene iz najkvalitetnejših materialov in vašemu objektu podarijo najbolj prestižen privdih. Ponujamo ogromno število kombinacij v izbiri materiala luksuznih kabin dvigal. Tako je samo od vas in vašega okusa odvisno kakšen bo končni izgled kabine dvigala. Izbirate lahko med različnimi barvami (sten, tal..), tremi vrstami ročajev in obliki stropa itd..

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Panoramska dvigala

Panoramska dvigala

Panoramska dvigala, zunanja ali notranja, dodajo poseben volumen dvigalu, poudarjajo edinstvenost stila in dizajna. Vožnja med nadstropji postane zabavno in nepozabno doživetje z edinstvenim komfortom. Panoramske kabine je možno prilagoditi samemu objektu in se tako soočiti še s tako zapletenimi arhitekturami. Panoramska osebna dvigala so zelo primerna za hotele, trgovske centre, stavbne pisarne in vse ostale javne lokacije.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Profesionalna dvigala

Profesionalna dvigala

Profesionalne kabine osebnih dvigal so namenjene predvsem javnim stavbam, kjer se vsak dan odvija zelo gost promet in je potrebno imeti trajno in funkcionalno kabino osebnega dvigala. Izdelane so iz visoko kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo trajnost v okolju z veliko prometa in težkimi nalogami.  Profesionalna dvigala so lahko posebej izdelana iz antibakterijskih materialov v stavbah, kjer se to nujno zahteva recimo bolnišnice in supermarketi itd.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Tipkala

Tipkala

Izbirate lahko med več vrstami stenskih tipkal za dvigala. Ponujamo tudi tipkala prilagojena invalidom za invalidska dvigala. Tipke osebnih dvigal so na voljo v različnih materialih in barvah.  

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Vrata

Vrata

Ponudimo vam lahko več vrst vrat dvigala med njimi avtomatska, polavtomatska, ročna, zložljiva in okrogla. Visoka kvaliteta, stil in dizajn so načela na podlagi katerih so vrata dvigala narejena.  Vrata dvigala so popolnoma varna, tudi v primeru izpada toka se avtomatsko odklenejo. Imajo certifikat požarne varnosti in ujemajo se z vsemi evropskimi zahtevami in standardi tako vsebujejo tudi fotocelice, ki zaznajo gibanje in ne zaprejo vrat dvigala preden prehod ni sproščen.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

1