Tovorna dvigala

- Tovorna dvigala so namenjena predvsem prevozu tovora po želji stranke možno tudi z osebnim spremstvom

- zanesljiva in učinkovita tovorna dvigala tudi v zelo težkih pogojih dela s svojo močno konstrukcijo in pogonom premagujejo še tako zapletene naloge zelo enostavno in hitro. Primerna za razna skladišča in industrijske obrate, kjer je tovorno dvigalo nepogrešljivo.
- Možno je prilagoditi obliko tovornega dvigala vašemu tovoru, hitrosti in vrsti pogona.

1
Malotovorna dvigala

Malotovorna dvigala

Namenjena so predvsem prevozu tovora po želji stranke možno tudi z osebnim spremstvom Malotovorna dvigala so namenjena prevozu manjših tovorov (hrana, pijača itd.) nosilnosti do 300kg. Primerna za objekte kot so bolnišnice, knjižnice, hotele, šole, restevracije, trgovske centre. Odlična rešitev, ko vam primanjkuje prostora saj ga popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam tako, da ne zavzame dragoceni prostor.Možno je prilagoditi obliko malotovornega dvigala vašemu tovoru, hitrosti in vrsti pogona.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Tovorno dvigala

Tovorno dvigala

Tovorno dvigalo z močno konstrukcijo in zmogljivim pogonom velja za zanesljivo in učinkovito v zelo težkih pogojih dela. Kabina tovornega dvigala je izdelana iz jeklenega ogrodja in oblečena v jekleno pločevino. Dvigala za prevoz tovora je možno prilagoditi tovoru, hitrosti in vrsti pogona.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

1