Invalidska dvigala

Invalidska dvigala so namenjena prevozu oseb z omejeno možnostjo gibanja.

Možna izvedba dvigal je stopniščna ali vertikalna, temu se prilagajamo glede na obstoječi objekt in željam naročnikov.
Vožnja je zelo udobna, popolnoma varna in enostavna za uporabo vsem uporabnikom. Uporaba invalidskih dvigal je lahko zunanja ali notranja, naprave so izredno trpežne in močne za premagovanje vseh ovir.
Naši strokovnjaki vam z veseljem svetujejo pri izbiri invalidskega dvigala in ponujajo najboljše rešitve upoštevajoč vaše želje in fizične zmožnosti.
Zelo hitra dobavljivost, vgradnja in v večini primerov nepotrebne gradbene predelave.

1
Easy lift

Easy lift

Easy Lift ali E06 invalidska vertikalna dvigala so odlična rešitev za zagotavljanje dostopnosti zasebnim prostorom, javnim zgradbam in stanovanjskim zgradbam. Z izjemnim dizajnom invalidska dvigala ne kvarijo izgleda stavbe in jo naredijo še bolj moderno, možno z zunanjo ali notranjo vgradnjo v stavbo. Invalidska dvigala so enostavna in varna za uporabo vsem uporabnikom, posebej prilagojena so uporabnikom invalidskih vozičkov.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Invalidske gosenice

Invalidske gosenice

T09 Roby stopniščne invalidske gosenice omogočajo uporabnikom invalidskih vozičkov lažje dostopanje po stopniščih. Ne zavzamejo veliko prostora lahko pospravljiva, možna zunanja ali notranja uporaba.  Uporabniki invalidskih vozičkov za uporabo invalidskih gosenic nujno potrebujejo spremljevalca. Imajo akumulator, zato delujejo tudi, ko ni električnega toka. Velikokrat idealna rešitev, ko ni možnosti postavitve vertikalnega ali stopniščnega dvigala.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Invalidske ploščadi

Invalidske ploščadi

V64 ali V65 stopniščne dvižne invalidske ploščadi so odlična rešitev za zagotavljanje dostopnosti zasebnim prostorom, javnim zgradbam in stanovanjskim zgradbam. Z izjemnim dizajnom ne kvarijo izgleda stavbe in ne zavzamejo veliko prostora, možna zunanja ali notranja uporaba.  Invalidska dvigala so enostavna in varna za uporabo vsem uporabnikom, uporabniki invalidskih vozičkov so povsem neodvisni. Delujejo na akumulator, tako da tudi v primeru izpada električne energije še vedno delujejo. Za montažo invalidske dvižne ploščadi ni potrebno delati dodatnih gradbenih predelav, velikokrat idealna rešitev, ko ni možnosti postavitve vertikalnega dvigala.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Silver dvigala

Silver dvigala

Silver ali Steppy vertikalne dvižne ploščadi so odlična rešitev za zagotavljanje dostopnosti zasebnim prostorom, javnim zgradbam in stanovanjskim zgradbam. Z izjemnim dizajnom silver in steppy dvigala ne kvarijo izgleda stavbe temveč jo naredijo še bolj moderno.  Invalidska dvigala Silver in Steppy so enostavna in varna za uporabo vsem uporabnikom. Uporabniki invalidskih vozičkov so povsem neodvisni, v veliko pomoč so tudi pri prevozu otroških vozičkov.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Stopniščna dvigala

Stopniščna dvigala

Stopniščna dvigala za stopnice z zavoji z izjemnim dizajnom ne kvarijo izgleda stavbe in ne zavzamejo veliko prostora, možna zunanja ali notranja uporaba.  Stopniščna dvigala za stopnice odlikuje uporabnost, varnost in neodvisnost uporabnika. Delujejo tudi kadar ni električne energije, saj imajo akumulator. Zagon in zaustavitev dvigala je počasna brez kakršnih koli sunkov. Za montažo stopniščnega dvigala ni potrebno delati dodatnih gradbenih predelav. Namenjeno predvsem osebam, ki so sicer samostojne vendar se težje gibajo po stopnicah.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

Stopniščna dvigala ravna

Stopniščna dvigala ravna

Stopniščna dvigala za ravne stopnice so elegantna rešitev za neodvisno premagovanje ravnih stopnic. Narejena so iz kakovostnih materialov in izjemnega dizajna. Zagon in zaustavitev stopniščnih dvigal je počasen, brez nenadnih sunkov. Delujejo tudi v primeru, ko ni električnega toka. Namenjeno osebam, ki so sicer samostojna vendar se težje gibajo po stopnicah.

Dodaj v povpraševanje

Preberi več >>

1